tag:blogger.com,1999:blog-4422554520098080695.post6992522502594269637..comments2024-02-25T09:46:38.188+01:00Comments on No to... po piwku!: Świątecznego nawarzyłem…notopopiwkuhttp://www.blogger.com/profile/03709544023938225510noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4422554520098080695.post-21407489750269964852014-10-16T12:18:01.516+02:002014-10-16T12:18:01.516+02:00Witaj! Zjedzą, zjedzą :) Gryczany jednak wnosi spo...Witaj! Zjedzą, zjedzą :) Gryczany jednak wnosi sporo swojego aromatu w odróżnieniu do innych miodów. Podobno. taki mocno aromatyczny jest też miód kasztanowy, który Thornbridge Brewery używa w swoim kultowym piwie "Bracia". notopopiwkuhttps://www.blogger.com/profile/03709544023938225510noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4422554520098080695.post-78709525616764252052014-10-16T11:17:52.537+02:002014-10-16T11:17:52.537+02:00A tego miodu drożdże nie zjedzą podczas fermentacj...A tego miodu drożdże nie zjedzą podczas fermentacji? Faktycznie chyba lepiej byłoby dać grykę na aromat.Asy pomorzahttps://www.blogger.com/profile/07739927755779280330noreply@blogger.com